1 2- &203;ndrrat sh&235;nuan fillimin e Zbules&235;s.

Kur shohim dik&235; shtatz&235;n&235;, kur shohim seks n&235; &235;nd&235;rr apo edhe t&235; tjera probleme q&235; na shqet&235;sojn&235; gjat&235; dit&235;s e na shfaqen nat&235;n, kan&235; nj&235; dometh&235;nie s&235; cil&235;s nuk ia dim&235; gjithmon&235; kuptimin.

Dhe jo fakti se ata do t jen. &203;ndrrave, ne t&235; gjith&235; u japim kuptime t&235; ndryshme.

&203;ndrrat q&235; i shkakton ngacmimi i jasht&235;m.

Endrrat jane te verteta aq sa njeriu eshte i sinqerte ne te folur.

Ne i duam, i konsiderojm ata antar t familjes, ne komunikojm, ecim. . Pas marrjes s informacionit t detajuar n lidhje me arsyet e marrjes s te dhnave personale dhe pas marrjes s informacionit t detajuar mbi t drejtat e mia t parashikuara n ligjin Nr.

.

2. Shikon &235;ndrra sikur je nudo Ja cili &235;sht&235; kuptimi. 1-&203;ndrrat e v&235;rteta jan&235; pjes&235; e pejgamberll&235;kut, si&231; &235;sht&235; transmetuar se Pejgamberi ka th&235;n&235; &203;ndrrat e v&235;rteta jan&235; nj&235; nga dyzet e gjasht&235; pjes&235;t e profet&235;sis&235;.

3 hadithe profetike qe flasin per endrrat. .

.

M kafshoi qeni - &39;do t thot t.

Disa ndrra mbajn disa lajme pr t ardhmen e afrt ose t largt, dhe kto ndrra jan pjes e profetsis. .

Sa lloje &235;ndrrash ka Jan&235; tri lloje &235;ndrrash 1) &235;ndrrat q&235; i tregon njeriut vetja e tij, 2) &235;ndrrat nga djalli dhe 3) &235;ndrrat nga Zoti i Gjith&235;m&235;shirsh&235;m. sh.

&203;ndrrave, ne t&235; gjith&235; u japim kuptime t&235; ndryshme.
Ne k&235;shillojm&235; p&235;r t&235; trajtuar n&235; k&235;t&235; periudh&235; m&235; af&235;r sh&235;ndetin e tyre.
.

Kategorit e njerzve n ndrra.

135K views 4 years ago.

k, t prpunoj t dhnat e mia personale n. . &203;ndrrat ekzistojn&235; n&235; baz&235; t&235; baz&235;s s&235; shpirtit dhe marr&235;dh&235;nies s&235; k&235;tij shpirti me sfer&235;n e s&235; padukshmes.

822 following. . 1 Cili &235;sht&235; kuptimi i nj&235; qeni n&235; &235;nd&235;rr 2 Cili &235;sht&235; kuptimi i nj&235; kafshimi n&235; nj&235; &235;nd&235;rr; 3 &199;far&235; do t&235; thot&235; t&235; &235;nd&235;rrosh p&235;r nj&235; kafshim qeni. . .

.

Disa ndrra, nga ana tjetr, jan rezultat . Feb 6, 2013 mirembrema me falni qe po ju shqetesoj ne keto ore te vona, une jam ne fakultet studioj ne vitin e pare, kam anglishten lende zgjedhore, dhe eshte hera 3 qe do hy ne provim, dhe pashe veten endeerr sikur po merrja 8te, a mund te me shpjegoni qfar do te thote, sepse kam merak jam shqetesuar,sepse kete vit jane bere me strikt rregullat e fakultetit,do jete hera fundit qe do hy ne kete provim,dhe.

Shi gjithashtu i referohet simboleve t&235; ujit, prandaj shumica e interpretimeve t&235; &235;ndrrave trajtojn&235; &235;ndrrat e shiut si t&235; favorshme p&235;r jet&235;n e ardhshme.

&203;ndrrat e v&235;rteta ose besnike.

.

Kategorit e njerzve n ndrra.

".